MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2019.10.19 11:55

Szeretetet és Isten ismeretet kívánok!

Jézust úgy ismered meg ha követed! Ismerd meg az Urat! Kövess engem! Járj velem! Gyere legyél velem, Jöjj hozzám! 'Ismerjük hát el, törekedjünk megismerni az Urat. Az Ő eljövetele bizonyos, mint a hajnal.'' (Hós 6:3)Követés: Legyen vele személyes napi kapcsolatod idozz a jelenlétében, minőségi idő hallgasd őt, figyelj rá, szemleld, gyonyorkodj benne, válj egye vele csak úgy ismerheted meg ha találkozol vele mindennap, minőségi időt töltesz vele, beszélgetsz vele! Szükséges, hogy megismered Őt! Hogy belőle taplalkozz, legyél rá szomjas és éhes akard latni Őt mindenek előtt legyen....

engedd, hogy megismertesse magát veled! Szeretetet és Isten ismeretet kívánok! Monda néki Jézus: Annyi idő óta veletek vagyok, és még sem ismertél meg engem, Filep? a ki engem látott, látta az Atyát; mimódon mondod azért te: Mutasd meg nékünk az Atyát?
János 14:9 HUNKAkkor nem tanítja többé egyik ember a másikat, ember az embertársát arra, hogy ismerje meg az Urat, mert mindenki ismerni fog engem, kicsinyek és nagyok – így szól az Úr –, mert megbocsátom bűneiket, és nem gondolok többé vétkeikre.
Jeremiás 31:34 HUNB Sem engem nem ismertek, sem Atyámat. Ha engem ismernétek, talán Atyámat is ismernétek!

Honlap készítés