MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
6
Blog
2019.11.02 13:23

Jézus a Szabaditó! Élj Szabadon!

A Hit szárnyain repülj velem, SZABAD VAGY én Szerelmesem! JÉZUS a Szabadító, kiszabadított téged a tüzes kemencebol mert benne bízol és ragaszkodsz hozzá életed sem kímélve.... megha a halál arnyekanak völgyében járok is benned bízom Istenem! Megkotozve dobtak be de szabadon jössz ki már a kemencében szabad VAGY, mert Jézusban vagy Jézus ott van veled így nem árt neked semmi az ellenség elenged mert nem talál rajtad fogást... A halál nem tarthatta fogva feltamadott dicsőségben, él örökké a mi Szabadító királyunk! Akkor Nabukodonozor király megijedt és sietve felkele, szóla és monda az ő tanácsosainak:

Nem három férfiút veténk-é a tűz közepébe megkötözve? Felelének és mondának a királynak: Bizonyára, oh király! Felele, és monda: Ímé, négy férfiút látok szabadon járni a tűz közepében, és semmi sérelem sincs bennök, és a negyediknek ábrázata olyan, mint valami istenek-fiáé.Szóla Nabukodonozor, és monda: Áldott ezeknek Istene, a Sidrák, Misák és Abednégó Istene, a ki küldötte az ő angyalát és kiszabadította az ő szolgáit, a kik ő benne bíztak; és a király parancsolatát megszegték és veszedelemre adták az ő testöket és nem szolgáltak és nem imádtak más istent az ő Istenökön kívül.
Dániel 3:24‭-‬25 HUNK Ő már megszabadított az ellenség lancai lehullottak az ellenségnek nincs benne semmije és te Jézusban vagy benned sincs semmije... ellenségnek nincs hatalma fölötted a lábaid alatt van, szabad vagy élj hát szabadon Jézusban  mivelhogy ragaszkodik hozzám, megszabadítom őt, felmagasztalom őt, mert ismeri az én nevemet! Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt; vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt. Hosszú élettel elégítem meg őt, és megmutatom néki az én szabadításomat.
Zsoltárok 91:14‭-‬16 HUNK

Honlap készítés