MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2019.11.04 12:20

Jöjj! Járj Velem a Vízen!

Jöjj, járj velem a vízen! Lépj ki hitben a csónakodból és megtapasztalod a saját csodádat! Éljünk meg Együtt ezer csodát! Velem nincs lehetetlen! Lépj ki ! Bízz bennem megtartalak! Bizony Ő Isten Fia !Ha ki akarsz lépni, és hitben akarsz járni, akkor az Úr menni fog veled, és felemel, ha kezdesz süllyedni. Visszasétál veled a csónakhoz, ha kell.Péter pedig felelvén néki, monda: Uram, ha te vagy, parancsolj, hogy hozzád mehessek a vizeken. Ő pedig monda: Jöjj! És Péter kiszállván a hajóból, jár vala a vizeken, hogy Jézushoz menjen. De látva a nagy szelet, megrémüle; és a mikor kezd vala merülni, kiálta, mondván: Uram, tarts meg engem! Jézus pedig azonnal kinyújtván kezét, megragadá őt, és monda néki: Kicsinyhitű, miért kételkedél? És a mikor beléptek a hajóba, elállt a szél. sónakból!
A hajóban levők pedig hozzámenvén, leborulának előtte, mondván: Bizony, Isten Fia vagy!
Máté 14:28‭-‬33 HUNK
Ha ki akarsz lépni, és hitben akarsz járni, akkor az Úr menni fog veled, és felemel, ha kezdesz süllyedni. Visszasétál veled a csónakhoz, ha kell.Ha ki akarsz lépni, és hitben akarsz járni, akkor az Úr menni fog veled, és felemel, ha kezdesz süllyedni. Visszasétál veled a csónakhoz, ha kell.
 
Jobb, ha megkockáztatjuk, hogy túlságosan merészek vagyunk, mint hogy az egész életünket a hitetlenség csónakjában vesztegessük el! Csak ugorj bele a vízbe, és mondd: Uram tarts meg!
 
Ne akadályozza meg a félelem azt, hogy hitben kilépj. Rajta, lépj ki ma a csónakból!
Honlap készítés