MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2019.12.02 15:00

Aki az Úrral egyesül, Egy Lélek Ővele!

Aki pedig az Úrral egyesül, egy Lélek Ővele! Isten képmása vagyunk! Jézus a második Ádám Isten tökéletes képmása! Jézusban már benne volt a Menyasszony Te és Én... És a Menyasszony előlep Ő már testemből való test.... Így is van megírva: ‘Az első ember, Ádám, élőlénnyé lett, az utolsó Ádám pedig megelevenítő Lélekké.. Szellemem szerint való hozzám illő Jézus halálakor római katona darda dofes oldalából víz és vér folyt ki meg születik a Menyasszony a meg/újjá születés csodája aki mindvégig benne volt.. ... mint ahogyan Adamban benne volt az asszony Éva asszonyember, mely almot bocsat Ádámra oldalbordájábol vetetett férfiemberből az asszony ! Elhagyja apját anyját és ragaszkodik feleségéhez felettébb nagy titok ez Krisztus és az egyház/ a Menyasszony! Lesznek ketten egy testté! Akkor ezt mondta Isten: Alkossunk embert a képmásunkra, hozzánk hasonlóvá: 

uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, az állatokon, az egész földön és mindenen, ami a földön csúszik-mászik. Megteremtette Isten az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette, férfivá és nővé teremtette őket.
1Mózes 1:26‭-‬27 HUNB Azután megformálta az Úr Isten az embert a föld porából, és élet leheletét lehelte orrába. Így lett az ember élőlénnyé. Azután ezt mondta az Úr isten: Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.Mély álmot bocsátott azért az Úr isten az emberre, és az elaludt. Akkor kivette az egyik oldalbordáját, és húst tett a helyére. Az emberből kivett oldalbordát asszonnyá formálta az Úr Isten, és odavitte az emberhez. Akkor ezt mondta az ember: Ez most már csontomból való csont, testemből való test. Asszonyember legyen a neve: mert férfiemberből vétetett. Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek egy testté.
1Mózes 2:21‭-‬24 HUNB
1Mózes 2:7‭, ‬18 HUNB

Honlap készítés