MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
6
Blog
2019.12.30 10:34

Pap Vagy Te Mindörökké!

Jézus hű és irgalmas főpap, aki szíven hordoz minket mindenkor az Atya előtt! Közbenjár imádkozik értünk! Állandó emlékeztető az Úr előtt! Drágák és becsesek vagyunk a számára! Mint a korona drágakövei, úgy ragyognak földjén. Zak. 9.16. Drágának tartalak és becsesnek mivel szeretlek! Mint egy köteg mirha, mely keblemen nyugszik, olyan az én szerelmesem. Jézus élőképe :Hordozza Áron Izráel fiainak nevét a szíve fölött a döntések közlésére való hósenen... Legyenek azok Áron szíve fölött amikor bemegy az Úr elé! A bizonyságtétel így szól: „Te pap vagy örökké, Melkisédek rendje szerint.” hanem annak esküjével, aki így szólt hozzá: „Megesküdött az Úr, és nem bánja meg; te pap vagy örökké.” 

Ezért üdvözíteni tudja örökre azokat, akik általa járulnak Istenhez, hiszen ő mindenkor él, hogy esedezzék értük. Mert ilyen főpap illett hozzánk: szent, ártatlan, szeplőtlen, aki a bűnösöktől elkülönített, és aki magasabbra jutott az egeknél.Mivel pedig a gyermekek test és vér részesei, ő is hozzájuk hasonlóan részese lett ezeknek, hogy halála által megsemmisítse azt, akinek hatalma van a halálon, vagyis az ördögöt; és megszabadítsa azokat, akik a haláltól való félelem miatt egész életükben rabok voltak. Mert nyilván nem angyalokat karol fel, hanem Ábrahám leszármazottait karolja fel. Ezért mindenben hasonlóvá kellett lennie a testvéreihez, hogy irgalmas és hű főpap legyen az Isten előtti szolgálatban, hogy engesztelést szerezzen a nép bűneiért. Mivel maga is kísértést szenvedett, segíteni tud azokon, akik kísértésbe esnek.
Zsidók 2:14‭-‬18 HUNB
Zsidók 7:17‭, ‬21‭, ‬25‭-‬26 HUNBZsid.9.24 Mert nem kézzel készített szentélybe, az igazinak csak másolatába ment be Krisztus, hanem magába a mennybe, hogy most Isten színe előtt megjelenjék értünk.Zsid.2.9 Azt azonban látjuk, hogy Jézus, aki egy rövid időre kisebbé lett az angyaloknál, a halál elszenvedéséért dicsőséggel és tisztességgel koronáztatott meg, mivel az Isten kegyelméből mindenkiért megízlelte a halált.Ki vádolná Isten választottait? Isten, aki megigazít. Ki ítélne kárhozatra? A meghalt, sőt feltámadt Jézus Krisztus, aki az Isten jobbján van, és esedezik is értünk?
Róma 8:33‭-‬34 HUNB

Honlap készítés