MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
8
Blog
2020.01.03 14:24

Szenvedni Krisztusért!

Szenvedni Krisztusért! A Lelki érettség felnőtté válás Krisztusban szenvedés elkerülése nélkül nem lehetséges! A Szenvedés szépítő kellék szükséges eszköz,a megtisztulási folyamat (szentté válás) része, hogy a kiválasztott szűz lány...A Menyasszony a Király elé méltón járulhasson! Ha el kell vesznem, hát vesszek el! Eszter K. A fiú szenvedései árán tanult engedelmességet! Akit szeret az Úr megfenyíti, megostoroz mindenkit akit fiava fogad! Mivel tehát Krisztus testben szenvedett, vértezzétek fel magatokat azzal a felismeréssel, hogy aki testileg szenved, az elszakad a bűntől, hogy többé ne emberi vágyak, hanem az Isten akarata szerint éljétek le testi életetek hátralevő idejét. „De én mindezekkel nem gondolok, sőt még az életem sem drága, csak hogy elvégezhessem futásomat, és azt a szolgálatot, amelyet az Úr Jézustól azért kaptam, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangéliumáról.”Apcsel.20.24.

1Péter 4:2 Atyja leszek, és ő a fiam lesz. Ha bűnt követ el, megfenyítem férfihoz illő bottal és embereknek kijáró csapásokkal. De nem vonom meg tőle szeretetemet…2 Sam 7.14 Mert Ő megsebez be is kotoz, osszezuz de kezei meg is gyógyítanak... emberi erőn felül nem próbál meg csak amennyit elbirsz szenvedni! Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni;... kimenekedes útját előre elkesziti nektek... Mert nem cséplőszánnal csépelik a kaprot, és nem cséplőhengerrel nyomtatják a köményt, hanem bottal verik ki a kaprot, és pálcával a köményt. Talán szétzúzzák a kenyérgabonát? Nem csépelik azt vég nélkül; ha ráhajt is az ember cséplőhengerével és lovaival, mégsem zúzza szét. Ez is a Seregek Urától származik. Csodálatos a terve, hatalmasan hajtja végre.
Ézsaiás 28:27‭-‬29 HUNB Menj és többé ne vétkezzél, hogy rosszabbul ne legyen dolgod bűn magában hordozza a büntetést magadnak artassz vele ha bűnben élsz! Ha pedig gyermekek, akkor örökösök is: örökösei Istennek és örököstársai Krisztusnak, ha vele együtt szenvedünk, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.Mert azt tartom, hogy a jelen szenvedései nem hasonlíthatók ahhoz a dicsőséghez, amely láthatóvá lesz rajtunk.Róma 8:18 Akik könnyhullatással vetnek, vigadozással aratnak majd. Aki vetőmagját sírva emelve megy tova, vigadozással jő elő; Zsolt.126:5,6.
Róma 8:17 szenvedjetek el egymást szeretetben egymás terhét hordozzátok így töltsétek be Krisztus törvényét! hogy ne legyen meghasonlás a testben, hanem kölcsönösen gondoskodjanak egymásról a tagok. És így ha szenved az egyik tag, vele együtt szenved valamennyi, ha dicsőségben részesül az egyik tag, vele együtt örül valamennyi. Ti pedig Krisztus teste vagytok, és egyenként annak tagjai.1Korinthus 12:25

Honlap készítés