MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
2
2
0
5
Blog
2021.05.13 11:00

Nem Ismerlek Titeket, távozzatok tőlem!

Keskeny az út szoros a kapu ajtó amely az életre visz Én vagyok a juhok ajtaja csak rajtam keresztül juthatsz be Isten országába az Atyához nincs mas út ajto! Nem ismerlek titeket tavozzatok tőlem ti gonosztevok! Kire mondja ezt Jézus? A 10 szűz példázata a jó fa rossz fa példázata baranyborbe bújt farkasok, hamis próféták, képmutató farizeusok kik ők ?A magukat kereszténynek valló Jézushoz tartozó emberek akik próbálnak megfelelni elfogadottá igazzá válni az Úr előtt, igyekeznek a törvényt betartani és úgy bejutni Isten országába, szájukkal tisztelnek engem de szivük távol van tőlem, így senki nem tud bejutni Isten országába, tokeletessegre soha el nem juthatnak embereknek ez lehetetlen hogy udvozuljon csak Istennek lehetséges az ő ereje hatalma által az Ige által JÉzus által tudsz üdvözülni az ő tökéletességet ruházta ránk ezt csak el kell fogadni pld. gazdag ifjú.... Uram Uram nem a te nevedben tettük ezt azt..... Cselekedetekről szól.... gyümölcseikről ismeritek fel azokat is.
Szajukkal tisztelnek de szívük távol van tőlem nem fogadták el a kegyelmet ezért nem ismerik az Urat és a szerelmet sem! Törvény által Saját Cselekedetek által akartak betolteni a hiányt azt a hiányt amit az Úr már betoltott nem fogadták el a kegyelmet nem éltek Jézus teljességeben nem teljesedtek be Isten szerelmevel ezért féltek ezért voltak a tudatában a tokeletlenseguknek nem értették meg hogy már Jézusban beteljesedtek tokeletesek nekik csak örömben teljes bizalommal szerelemmel kellett volna várniuk a vőlegény érkezéset ! Benne vagyunk beteljesedve , bizalommal tekintünk az Úr Napja ítélet napja felé mert ahogy ő van úgy vagyunk mi is ebben a világban!„Teljes erővel igyekezzetek, hogy be tudjatok menni a keskeny ajtón! Mert mondom nektek: sokan próbálnak bejutni a keskeny ajtón át, de nem sikerül nekik.
Lukács evangéliuma 13:24 EFO10Míg odavoltak vásárolni, megérkezett a vőlegény, és akik készen voltak, bevonultak vele a menyegzőre. Ezzel az ajtó bezárult. 11Később megérkezett a többi szűz is. Beszóltak: Uram, Uram, nyiss ki nekünk! 12De ő így válaszolt: Bizony mondom nektek, nem ismerlek benneteket. 13Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.Nem mindenki fog bemenni a Menny Királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram!« Csak az megy be, aki megteszi, amit mennyei Atyám akar. Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram! Hát nem a te nevedben prófétáltunk? Nem a te nevedben űztük ki a gonosz szellemeket? Nem a te nevedben tettünk sok csodát?« Akkor világosan megmondom nekik: »Sohasem ismertelek titeket! Menjetek el tőlem, ti gonosztevők!«”
Máté evangéliuma 7:21‭-‬23 EFOÓvakodjatok a hamis prófétáktól, akik juhok ruhájában mennek hozzátok, de belül ragadozó farkasok! Jó fa nem képes rossz gyümölcsöket teremni, sem hitvány fa nem teremhet nemes gyümölcsöket. Kivágnak, és tűzre vetnek minden fát, mely nem terem nemes gyümölcsöt. Tehát gyümölcseikről ismeritek fel azokat is. Ha pedig a ház ura egyszer felkel, és bezárja az ajtót, ti kinn maradtok. Akkor majd kopogtattok, és azt mondjátok: »Uram, nyiss ajtót nekünk!« De ő ezt feleli nektek: »Nem ismerlek titeket! Honnan jöttetek?« Lukács evangéliuma 13:25 EFO
AZ ÖRÖHÍR MÁTÉ SZERINT 7:15‭, ‬18
Honlap készítés