Az Én Világom E-Book

Vers-Ige Gyűjtemény letölthető

Facebook

Megváltó Szeretet Letölthető

Ige Galéria

         

Látogató számláló

0
0
1
3
7
2
0
Blog
2022.06.22 10:59

Ki üdvözülhet?

Ki üdvözülhet?
Embernek ez lehetetlen, de Istennek minden lehetseges Krisztus a te Üdvosseged! Kegyelemből van üdvösséged hit által ez nem tőletek van Isten ajándeka nem cselekedetekért senki ne dicsekedjen
Ismerd el, hogy bűnos ember vagy es nem tudsz megszabadulni sajat erődbol Isten kegyelmere van szukseged, aki szerelmebol kegyelmebol megszabaditott, fogadd el, hogy el vagy fogadva ne akard kierdemelni ne akarj jobb lenni sajat erodbol, megfelelni ne legyel kepmutato vess le buszkeseged ruháját, mindent tegyél az Úr lábai elé, alazattal menj az Úr ele ugy ahogy vagy bunosen koszosan szennyesen de őszinte szivvel o leveszi rolad a bunos szennyes ruhat tiszta igaz ruhaval borit be teged saját magaba öltöztet fel, embernek ez lehetetlen, mert csak Istennek lehetseges!
A torveny betartasa altal egy ember sem lehet igaz Isten elott a legjobb cselekedeteink is olyanok Isten elott mint a szennyes ruha Az egyetlen igaz ruha maga Jezus Ő a sajat Igazsagaval ruhazott fel ingyen kegyelembol van udvosseged nem cselekedetek altal hogy egy ember se dicsekedjen!
Akik ezt hallották, megkérdezték tőle:
„Akkor hát, egyáltalán ki kaphat örök életet?” Jézus így felelt: „Az embereknek ez lehetetlen, de Istennek lehetséges.
‭‭Lukács evangéliuma‬ ‭18:26-27‬
Némely elbizakodott embernek, aki igaznak tartotta magát, a többieket pedig lenézte, ezt a példázatot mondta: „Két ember ment fel a templomba imádkozni: az egyik farizeus, a másik vámszedő. A farizeus megállt, és így imádkozott magában: Isten, hálát adok neked, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember: rabló, gonosz, parázna, vagy mint ez a vámszedő is. Böjtölök kétszer egy héten, tizedet adok mindenből, amit szerzek. A vámszedő pedig távol állva, még szemét sem akarta az égre emelni, hanem a mellét verve így szólt: Isten, légy irgalmas nekem, bűnösnek. Mondom nektek, ez megigazulva ment haza, nem úgy, mint amaz. Mert mindenki, aki felmagasztalja magát, megaláztatik, aki pedig megalázza magát, felmagasztaltatik.”
Ha te a törvény által akarsz megigazulni, ha a kérdésed az hogy mit tegyél hogy elnyerd az Örök életet,  kiesel a kegyelemből mint a gazdag ifjú!
Az Örök életed kegyelemből ingyen kaptad nem te tettél érte te nem tudod elérni a tökéletességet ahhoz egesz törvenyt be kelleni tartanod  ha egyet nem tartassz be az egesz ellen vetettél.... ne is próbálkozz saját erődből ez lehetetlen szamodra....ezért jött Jézus  Jézus buntelen életet élt mindent elvegzett erted helyetted betöltötte a törvényt és neked ajándékozta az igazsagat,mert Szeret! A te dolgod csupán annyi hogy elfogadod alázatos szívvel levetve a büszkeséged!  
„Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” „Miért mondasz engem jónak? – kérdezte Jézus. – Senki sem jó, csak egy: az Isten. Ismered a parancsokat: Ne ölj! Ne törj házasságot! Ne lopj! Ne tanúskodjál hamisan! Ne csalj! Tiszteld apádat és anyádat!” „Mester – válaszolta –, ezeket mind megtartottam kora ifjúságomtól fogva.” Jézus ránézett és megkedvelte. „Valami hiányzik még belőled – mondta neki. – Menj, add el, amid van, oszd szét a szegények közt, és így kincsed lesz az égben, aztán gyere és kövess engem!” Ennek hallatára az elszomorodott és leverten távozott, mert nagy vagyona volt.
Jézus erre körülnézett és tanítványaihoz fordult: „Milyen nehezen jut be a gazdag az Isten országába!” A tanítványok csodálkoztak szavain. Jézus azonban megismételte: „Gyermekeim, milyen nehéz bejutni az Isten országába! Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” Ezek szerfölött csodálkoztak és egymás közt kérdezgették: „Hát akkor ki üdvözülhet?” Jézus rájuk nézett, és folytatta: „Embernek ez lehetetlen, de az Istennek nem. Mert az Istennek minden lehetséges.”
‭‭Lukács  ‭18:20-22‬ ‭, Márk 10.
Honlap készítés