MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2017.11.10 11:12

Okkultizmus, Spiritizmus Veszélyei

Ne engedjünk az okkultizmusnak és a spiritizmusnak, ne forduljunk Jósokhoz, mert kaput nyit a démonikus erőknek!

A Biblia több helyen is említi a varázslókat, mágusokat, jósokat, főleg az Ószövetségi részben. Kerüld az okkult praktikákat, pl. horoszkópok, spiritiszta könyvek, agykontroll, new age, meditáció, és hasonló tanok könyveit. "Mert mind útálja az Úr, aki ezeket míveli, és az ilyen utálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előtted. A Sátán igaz állításokkal is dolgozik néha. Egyrészt van úgy, hogy egy igazság nyilvánosságra hozatalának még nem jött el az ideje, pillanatnyilag csak zavart keltene. Ilyen eseteket többször említ az Evangélium, amikor Jézus nem engedi, hogy az általa kiűzött gonosz lelkek elmondhassák, hogy Õ Isten fia. (Pl. Lk 4,41 )" 

Másrészt az igaz állításokkal csak behízelegni akarja magát a Gonosz, hogy azután végrehajthassa romboló szándékát. Ezért semmit nem jelent, hogy egy-egy jóslat beválik, egy-egy megidézett szellem igazat mond. Hazudni, félrevezetni majd csak akkor fog, ha már megbíznak benne.Azt láthatjuk, hogy már akkor is bűnös és elítélendő dolog volt. Az apostolok is megvetették az ilyen embert és még a "jós szellemtől" megszállott leányból is kiűzték a démont akitől a hatalmát kapta. A szövegekből kiderül, hogy ezek az "adományok" egyértelműen nem Istentől és a Szentlélektől valók.
Úgy vélem korunk is tele van hasonló személyekkel akik fennen hirdetik magukat mint mágusok, jósok, boszorkányok, stb. Sokan vannak akik hisznek nekik és bennük látják boldogulásuk útját. Elmennek majd nem kevés pénzt kifizetve szeretnék hallani mi lesz a jövőjük, mi történt elhunyt szeretteikkel, pénz és siker mágiát kérnek, rontás levételt és szerelmi kötést. Korábban írtam, hogy sokan vannak a csalók és vannak akik ténylegesen képesek jósolni és mágiával sikereket elérni. Kapcsolatban állhatnak sötét erőkkel és ténylegesen lehetnek olyan dolgaik amik működnek. Van aki azt állítja, ő csak fehér mágiával segíti az embereket. Ez sajnos jól hangzik, de ahogyan sok helyen írták már Isten előtt nincs különbség fehér és fekete mágia között.
Nagy azonban a jósok és mágusok felelőssége, mert sok embert tévútra és a kárhozatba vihetnek azzal, hogy elfordítják Istentől őket. Persze ehhez kell az is aki felkeresi őket. Kiteszi magát mind a jós mind a "kliens" a démoni erőknek.
Azt is aki jósol de azt is elfogadja, beengedi az életébe a negatív forrásból származó kijelentéseket! Ezek az átok alá viszik be az embert és fokozatosan veszik uralmuk alá az ember szellemét majd lelkét és súlyosabb esetben pszichoszomatikus betegségek formájában a testet is! Sok esetben a jóslás után érthetetlen dolgok, tragédiák, balesetek jelentkeznek. Gyakori, hogy a hallottak miatti félelem, személyiségzavarhoz, depresszióhoz vezet és nem ritkán öngyilkossággal párosul. Nem véletlen, mert a sátán célja az ember elpusztítása, megölése és kárhozatba taszítása.
ne a jósoknál és boszorkányoknál keresd a boldogulást és a jövőt. Nem fogják megoldani problémádat, még ha ezt is ígérik. Ne használj semmilyen mágiát vagy varázslatot. 
Ne idézz halottat a Biblia világosan fogalmaz, hogy aki meghalt az nem térhet vissza nincs átjárás és főleg nem lehet megidézni. Keresd Istent és kérd a Szentlelket. Hagyatkozz Jézusra és az isteni gondviselésre. Még akkor is, ha ez nem ígér instant megoldást és nem kapod meg a pénz és siker mágiát. A rontáslevételről csak annyit, hogy ez nagyon jól hangzik, de valójában a mágusok nem képesek ezt megoldani. Csak Isten ereje gátolhatja meg a rontást.
Végül idézet a Tízparancsolatból: Uradat, Istened imádd, és csak neki szolgálj! Csak valami egészen mást ami megtéveszt téged és mindenkit. Ne a jósoknál és halottlátóknál keresd az igazságot és a jövőt. Ne ők mondják meg mit csinálj! Fordulj Jézushoz, kérd az őt segítségét! Jézus maga a szeretet és az irgalom! Megmondta, bármit kértek Mennyei Atyámtól megadja nektek.
Ne a sötét és gonosz erőktől várd a problémáid megoldását, hanem Istentől!
http://ajandekozziget.hu/

Honlap készítés