MY WORLD E-BOOK

  

Az Én Világom 

 Képes Bibliai Idézetek Kincsestára

Letölthető a Képre Kattintva

Hangoskönyv

Facebook

Képes Ige Galéria

A Galéria Elérhető a Képre Kattintva

Látogató számláló

0
0
0
3
5
1
6
Keresztény Blog
2017.11.27 09:45

Van személyes kapcsolatod Jézussal?

Te találkoztál már az élő Jézussal, van személyes kapcsolatod Vele?

Templomba járó vallásos vagy, vagy hívő? Vallásos máz mögé bújsz? Egy órát lógatod a lábadat a templomban, meghallgatod és aztán azt cselekszed mint a többi világi ember így egy helyre tartassz, mész a pokolba. A doktori titulus, a szép és új ruha nem rejti el a bűnt. A feladat Istennel szemben megállni, elszámolni a bűnöddel. Ki fog megmenteni? 

Jézus Krisztuson kívül nincs üdvösség! HA csak ebben a világban hiszel, minden embernél nyomorultabb vagy...a földi élet vége a test halála nem a teljes életed vége....Mert ha a halottak fel nem támadnak, a Krisztus sem támadott fel.
Ha pedig a Krisztus fel nem támadott, hiábavaló a ti hitetek; még bűneitekben vagytok.
Hiszitek, hogy feltámadt? Ha feltámadt, akkor él és te is élni fogsz, Ha él, akkor lehet Vele találkozni. A halottal nem lehet. Lehet Vele beszélni. Beszélő kapcsolatban vagy Vele? A száraz és zöld fa is fa. Mi a különbség? Az egyik gyökérzete felveszi az élő vizet. Te élsz vele? Ha csak református, katolikus, evangélikus, baptista vagy, halott vagy, száraz fa vagy. Nincs benned élet. Bármit megkaphatsz a vilagtól az mind kevés lesz merd a lelked sosem lesz teljes, ha látsz_lag minden rendben van is, belül összeroskadsz a bűn terhe miatt, üres marad a lelked egy Isten alakú űr, amit csak ő tud betölteni. Jézusra van szükséged, fogadd el őt add át az életed neki, hogy elnyerd az örök életet, ő meghalt érted!
/Bódis Miklós reformatus lelkipásztor prédikáció részlet/
http://ajandekozziget.hu/

Honlap készítés