MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
8
Blog
2018.06.08 11:32

Tudd és hidd hogy Isten Szeret

Isten azt akarja, tudd és hidd, hogy Ő szeret téged a nehézségek közepette is, a felhők fölött is ragyog a nap.

Nos, ki tudja közületek, hogy Isten szereti-e? Hányan hisztek benne, hogy Isten szeret titeket?
Ez azt jelenti, hogy hisztek ebben a szeretetben. Ezt nem elég tudni, hinni is kell benne.

A bűneid miatti teljes és összes haragja Jézusra hullott a kereszten. Tehát azt akarja, tudd és hidd, hogy Ő soha nem büntet már meg, mert Jézus elhordozta helyetted a büntetést. Amikor ezredszerre is elrontod a dolgokat és nem érzed magad méltónak, tudd és hidd, hogy mennyei Atyád még mindig megajándékoz azzal, hogy nem ítél el.Nos, tudjátok, mennyire szerette Isten a Fiát. Isten megnyitotta egyszer a Mennyországot és lenézett a Földre, amikor Jézus vízzel megkeresztelkedett. Csak, hogy mindenki biztosan tudja, hogy őt nem a bűnei miatt keresztelték meg, Isten jól hallhatóan szólt: "Ez az én szeretett fiam, akiben nekem örömöm telik." Isten szerette a fiát, de tudnotok kell, hogy feláldozta értetek. Figyeljetek! "Aki saját fiát sem kímélte, hanem feláldozta miértünk." Hogy is ne adna, vele, önként, ajándékba mondjátok, "önként, ajándékba" bármit? 


A szeretetben nincsen félelem;" sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár."Aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben."

Márpedig a teljes szeretet nem a te szereteted, nem is az enyém, ezek ugyanis nem tökéletesek. A teljes szeretet az Ő szeretete irántunk. Amint megismered az Ő szeretetét, a félelem távozik, akár az ablakon át! 
Nos, a következő vers szerint, "Azzal lesz teljessé a szeretet közöttünk, hogy bízunk az ítélet napjában; Mert miként Ő van, úgy vagyunk mi is e világban." Soha ne feledjétek,


Amikor azzal dicsekszel, mennyire szeret Isten, Ő  rendkívüli módon fog használni téged. Amikor azzal dicsekszel mennyire szereted Istent, kudarcra vagy ítélve, még mielőtt véget ér az éjszaka.

Tudjátok, kiderítettem, hogy a Biblia Jánost úgy hívja: "a tanítvány, akit Jézus szeretett." Én sokáig el is hittem, hogy Jézus mind közül Jánost szerette a legjobban, mert "János az a tanítvány, akit Jézus a legjobban szeretett." Addig hittem ezt, amíg rá nem jöttem hogy ez a mondat egyedül János saját evangéliumában létezik. 
 
Mit is csinál itt János? Figyeljetek jól, valami igen erőteljes dolog van ebben. Mit is csinált János?
Hadd magyarázzam el. Jézus mind a 12 tanítványt szerette. Mindet nagyon szerette, csak János ezt tudta is.
János Jézusnak, az iránta való szeretetét gyakorolta. 

Az Úr nem érti ezt, miért nem dicsekedsz az irántad való szeretetével Lakjál jól az irántad való szeretetével, halld meg az irántad való szeretetről szóló üzeneteket. Énekelj dalokat, arról mennyire szeret téged, és élvezd a szeretetét és kegyelmét ami rád árad! És tudjátok, mi lesz? Elkezdesz szeretni, mert először Ő szeretett. 

Mert Isten maga a szeretet. Aki ebben az isteni szeretetben éli az életét, az valójában Istenben él, és Isten is él őbenne. Egyszerű Fordítás Az Isten szeretet; és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és az Isten is ő benne. Károli Gáspár

/Joseph  Prince tanításából/

Honlap készítés