Az Én Világom E-Book

Vers-Ige Gyűjtemény letölthető

Facebook

Megváltó Szeretet Letölthető

Ige Galéria

         

Látogató számláló

0
0
1
3
7
2
0

Filmajánló

2022.06.23 09:30
Megváltó Szeretet

A népszerű amerikai írónő Francine Rivers 2019 legújabb regénye Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el.

Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.

 

2020.03.31 12:44
Isten Fia

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét, születését, tanításait, keresztrefeszítését és feltámadását mutatja be. A 2004-ben készült Passió óta ez az első nagyszabású film, mely szélesvásznon mesél Jézus életéről.

Tavaly sorozatot készített The Bible címmel a History Channel. Az öt kétórás részből álló sorozat, ami a Teremtés könyvétől a Jelenések könyvéig dolgozta fel a Bibliát, nem várt sikert hozott. Ezek után nem meglepő, hogy a producerek úgy döntöttek, hogy összeraknak egy mozifilmet is az alapanyagból. A sorozatot film galériánkban megnézheted. Megtekinthető nicelife.hu  

           

2020.01.27 12:23
Ruth Könyve

"

Ruth Könyve! Boáz és Ruth Szerelme a Kegyelem megszabadított, kivásárolt a Törvény alól a Kegyelem a férjed a Törvénynek meghaltál! Akik törvény által akartok megigazulni kiestetek a kegyelemből! Jézus és az Egyház a Menyasszony előképe!

Mert ahová te mégy, oda megyek én is, és ahol te megszállsz, ott szállok meg én is. Néped az én népem, és Istened az én Istenem." (részlet Ruth könyvéből)

"Isten soha nem ad több terhet annál, mint amennyit el tudunk hordozni." 

2020.01.03 15:00
Eszter Könyve

Eszter a kiválasztott Krisztus Menyasszonya az Egyház Jelképe! A zsidó származású Esztert választják meg Perzsia királyának hitvesének. Vajon képes lesz megállítani a gonosz Hámán tervét, aki ki akarja írtani népét?

A film kifinomultan hangsúlyozza az önfeláldozás, bátorság, hit és engedelmesség szerelem értékét.

"Ha el kell vesznem, hát vesszek el "

2020.01.03 14:43
Nincs Akadály!

Az Overcomer című film fő témája az identitás megtalálása Krisztusban, mely az Efézusbeliekhez írt levél első, és második fejezetén alapul. Kultúránk azt akarja mondani, hogy az identitás az, amit érzel, vagy amit a kultúra mond rólad, vagy valamilyen státusz, munkahely, pénzügyi helyzet... De mindezek a dolgok hamar megváltozhatnak. Szóval ki vagy te valójában, amikor nem ezekre a dolgokra tekintesz?"Elsődleges célunk az, hogy segítsünk az embereknek, akik már ismerik Krisztust, hogy tovább növekedjenek és éljék meg a hitüket."

"Ki az, aki legyőzi a világot, ha nem az, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia?!" (1 János 5:5)

2019.12.15 17:14
A Csillag
A CSILLAG

A rajzfilm története szerint egy apró, ám bátor szamár és kedves kis barátai Jézus megszületése idején hősökké válnak! A film elérhető nicelife.hu

2019.09.25 13:38
A hadak útján!

Filmajánló!

Szeretet-Önfeláldozás-Kitartás-Győzelem! A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története. Nehéz idők járnak, nemsokára kitör az I. világháború. Albert édesapja eladja Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon túl - így megkezdődik Joey kalandos utazása, háttérben az első világháborúval. 

Nicelife.hu

 

 

2019.08.05 14:07
Áttörés 2019

         
Áttörés 2019 Igaz történet alapján!

Egy 14 éves fiú tóba fullad, hithű édesanyja pedig azért imádkozik, hogy a gyermek épségben visszatérjen hozzá. Egy szép film -mely ráadásul igaz történetet dolgoz fel- a hit erejéről; arról hogy vannak csodák, és az emberek ha kell, össze tudnak fogni, és ennek szép eredménye van. Jézus ma is gyógyít! Istennek nincs lehetetlen! 

 

 

Teljes Film Nicelife.hu

             

 

2019.01.29 11:48
Forever My Girl

Örökké A Szívemben Élsz!

Majd egy évtized elteltével a híres country énekes visszatér egykori szerelméhez, akit az oltárnál cserbenhagyott.

Liam az oltárnál hagyja cserben menyasszonyát. Hirtelen jött hírnév, és nagy siker előtt áll. Azonban 8 évvel később tudomására jut, hogy középiskolai legjobb barátját halálos baleset érte, így hazautazik szülővárosába, ahol elkerülhetetlen és meglepő helyzet várja.

             

2018.09.03 12:29
Rendíthetetlen

A Rendíthetetlen Louis "Louie" Zamperini olasz származású amerikai futóról szól, aki, bár a '40-es évek elején olimpiára készülő hosszútávfutó-reménység volt, sajnos a légierő tisztjeként szolgálatot teljesítve egy B-24-es bombázóval az óceánba zuhan 1943-ban. Megmaradt társaival hosszú hetekig éheznek és gumicsónakokban hánykolódnak, mígnem aztán a japánok rájuk találnak, és előbb egy kietlen szigeten sanyargatják, majd egymástól elválasztva hadifogolytáborokba zárják őket.

Igaz történet.

 

 

2018.06.28 10:32
Megkérdőjelezni a hitet

Amikor egy tragédia három családot is sújt, sorsukat egymás felé fordítja, hogy felfedezzék Isten szeretetét, kegyelmét és irgalmát, mivel sorsuk kihívásai megpróbálják, de végső soron megerősíti a hitüket. 

"Közel van az ÚR a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti." (Zsoltárok 34:17)

2018.04.23 15:02
Isten kegyelméből

"Minden megváltozhat egy pillanat leforgása alatt. és egy életen át tarthat, míg helyrehozzuk." A film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani. Mert a szeretteidet könnyű szeretni, nemigaz? De mi van azokkal, akik gyűlölnek téged?

 Mindennap meg van a lehetőségünk arra, hogy újjáépítsük a kapcsolatunkat az Úrral és meggyógyítsa sebeinket Isten befogadó kegyelme. Sohase becsüljük alá Isten végtelen hatalmát.

2018.03.12 10:24
Hit a futball árnyékában


Miközben rasszista atrocitások érik a pályán és azon kívül, a gimnazista amerikai-futballistának meg kell tanulnia kezelni tehetségét és hitét egyaránt. 

1973-ban, miután megszüntetik az iskolákban a szegregációt, a Woodlawn Gimnáziumban komoly harcok kezdődnek a diákok és a tanárok között is. A tehetséges amerikai futballista Tony és afroamerikai társai igyekeznek kiállni magukért a feszült helyzetben, ám a rasszizmus nem csak az iskola folyosóira gyűrűzik be, hanem a focipályára is - csakis a hit ereje képes összekovácsolni a csapatot. 

Igaz történet.

Megtekinthető: nicelife.hu

2018.03.05 09:35
Szent Pál

Szent Pál, Pál apostol élete

 

Krisztus kereszthalála után a zsidó vallási vezetõk nem tudnak egyetértésre jutni, hogy ki kell-e állniuk Jézus tanítása mellett, vagy el kell vetniük azt. Jézus egyik legádázabb ellensége Saul Damaszkuszba is elmegy, hogy tűzzel-vassal irtsa Jézus híveit. Útközben azonban különös dolog történik vele: elveszíti látását, és hirtelen ráébred, hogy küldetése éppen ellentétes azzal, amit hitt. 

 

2018.03.05 09:14
József története Ószövetség

József és testvérei történetének tévéfilmváltozata rendkívül látványos, a szereposztás parádés, a biblia történetet Marokkóban és az Atlasz hegységben forgatták.

A film méltán nyerte el 1995-ben az Emmy-díjat.

 

 

I.rész - II.rész

2018.03.05 09:45
Dávid a király

Dávid király története a klasszikus filmben, ahol Richard Gere játsza a király szerepét. 

Krisztus előtt ezer évvel egy fiatal juhászlegény a zsidók királya lesz. Végigkövethetjük Dávid sorsát gyermekkorától trónra lépéséig: mesébe illő felemelkedését, Saul király kedvencévé, majd ellenfelévé válását, Isten általi ki- választását s hősies küzdelmét népe ellenségeinek félelmetes harcosával, Góliáttal. Története a legkisebb fiúé, aki minden akadályt legyőz.

/Magyar szinkron nicelife.hu/

2018.01.11 13:37
Mary and Martha

A film két nagyon különböző nő történetét meséli el, akik mindketten a malária miatt vesztették el fiaika Mary egy olyan amerikai édesanya, aki kiveszi a fiát az iskolából, akit folyamatosan zaklatnak, és elhatározza hogy több hónapra elutazik vele Afrikába, és ő fogja tanítani. Azonban amikor bekövetkezik a tragédia, a gyász miatt úgy dönt, visszatér Afrikába, ahol találkozik Mártával, egy brit nővel, aki szintén a maláriában vesztette egyetlen fiát.

 

 

 

2018.01.09 11:46
Menedék

MENEDÉK

Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban. 

1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. 

A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja... 

2018.01.03 09:46
Kegyelemből Megmentve

KEGYELEMBŐL MEGMENTVE

Reményvesztettség. Fájdalom. Ki ne érezte volna már ezeket? Azonban -ha nem is könnyű- sohasem késő helyes fordítani tekintetünket, hiszen mindig van lehetőség egy új esélyre! 

Rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. A feleségét elveszíti, így teljesen reménytelenül éli mindennapjait. Nem veszi észre, de felemészti ez az állapot. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép, és Grace váratlan megjelenésével egy új esélyt kap, hogy a dolgok jó irányba forduljanak. 

"Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni. " (1 Korinthus 10:13)

Teljes film: http://m.nicelife.hu/galeria/film/savedbygrace.php

2017.11.22 12:20
Christian Mingle : Keresztény Társkereső
Christian Mingle : Keresztény Társkereső 
Gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti. Aztán eljön a pillanat, amikor egy keresztény társkeresőben regisztrál.. ..meglátja mennyire felszínes is az élete, és ráébred, mennyire szüksége is van a hitre, noha ingatag a lába alatt ez a talaj. Egy idő után tudja, személyes kapcsolatot akar Istennel. Rátalál Jézusra és a szerelemre egyaránt!
2017.05.09 10:06
Mennyei csodák

A Miracles from Heaven- Mennyei csodák c. film

 

2016 filmdráma Christy Beam megtörtént eseményeken alapuló regényének feldolgozásával született meg. Főhőse egy fiatal lány, aki egy rendkívül ritka emésztési betegséggel született, s egy tragikus balesetet követően csodálatos módon meggyógyult.

 

 

Beleszerettem egy keresztény lányba

 

Keresztény film mondanivalója, hogy Istennek Terve Van Veled! Képes megváltoztatni, átformálni az egész életed még ha nem is érted mi miért történik a végén rájössz, mi volt a cél amit

2017.04.27 13:29
Bob az utca macska

Bob az utca macska

 

 

 

Egy hajléktalan utca zenészről szól, akinek életét teljesen megváltoztatja "megmenti" egy különleges Bob nevű macska.

 

 

2017.04.27 13:26
Az új esély

Az Új Esély keresztény motiváló magyar film

 

2017.04.27 10:50
Feltétel nélküli szeretet

Feltétel nélküli Szeretet

 

Filmajánló Igaz történet alapján! Mi az élet értelme Szeretni,feltétel nélküli szeretetet adni! A szeretet a leghatalmasabb dolog az egész világon állandó, változatlan osszuk meg másokkal, hisz a szeretet nem fogy el soha.

2017.04.27 10:48
Fegyvertelen Katona

Fegyvertelen Katona

 

 

2016 Igaz történet alapján,Filmdráma, A hit hőse aki a háborúban fegyver nélkül harcolt és mentette meg bajtársai életét, nem adta fel a hitét mindvégig kitartott és nem vett kezébe fegyvert. 

2017.04.27 10:39
Végtelen Hit

Végtelen Hit

 

Motiváló filmelőzetes a Hit ereje, Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. 

 

2017.04.27 10:35
A Számolás Joga

A Számolás Joga

 

A film megtörtént eseményeken alapul. Lényege , hogy ne legyünk személyválogatóak, nem a bőrünk szine határozza meg a tehetségünket 3 színes bőrű nő . Az ötvenes évek végén az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak nők és feketék is.

Honlap készítés