Az Én Világom Letölthető

  

Az Én Világom 

   Képes Bibliai Idézetek Kincsestára

Letölthető a Képpre Kattintva

Biblia Történetek Hangoskönyv

Facebook

Képgaléria

Képgaléria Elérhető a Képre Kattintva

Látogató számláló

0
0
0
1
5
1
9

Keresztény Filmajánló

2018.01.16 11:25
Hitetlen Tamás

Amikor Jézus megjelent a tanítványoknak Tamás éppen nem volt velük a rejtekhelyen. Hazaérve azzal a hírrel fogadták társai, hogy látták a feltámadt Jézust. Tamás erre kétkedve megjegyezte: "Hacsak nem látom kezén a szegek nyomát, ha nem helyezem ujjamat a szegek helyére, és oldalába nem teszem kezem, nem hiszem." (Jn 20,25) 

 

2018.01.11 13:37
Mary and Martha

A film két nagyon különböző nő történetét meséli el, akik mindketten a malária miatt vesztették el fiaika Mary egy olyan amerikai édesanya, aki kiveszi a fiát az iskolából, akit folyamatosan zaklatnak, és elhatározza hogy több hónapra elutazik vele Afrikába, és ő fogja tanítani. Azonban amikor bekövetkezik a tragédia, a gyász miatt úgy dönt, visszatér Afrikába, ahol találkozik Mártával, egy brit nővel, aki szintén a maláriában vesztette egyetlen fiát.

 

 

 

2018.01.09 11:46
Menedék

MENEDÉK

Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban. 

1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. 

A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja... 

2018.01.09 11:44
Jézus Csodái Rajzfilm

2018.01.03 09:46
Kegyelemből Megmentve

KEGYELEMBŐL MEGMENTVE

Reményvesztettség. Fájdalom. Ki ne érezte volna már ezeket? Azonban -ha nem is könnyű- sohasem késő helyes fordítani tekintetünket, hiszen mindig van lehetőség egy új esélyre! 

Rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. A feleségét elveszíti, így teljesen reménytelenül éli mindennapjait. Nem veszi észre, de felemészti ez az állapot. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép, és Grace váratlan megjelenésével egy új esélyt kap, hogy a dolgok jó irányba forduljanak. 

"Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni. " (1 Korinthus 10:13)

Teljes film: http://m.nicelife.hu/galeria/film/savedbygrace.php

2017.12.12 09:02
Legyen egy Kis Hited

Have a Little  Faith (Legyen Egy Kis Hited ) c. filmet ajánlom mindenki figyelmébe, mert egy mustármagnyi hit hegyeket mozdít meg, egy megváltozott élet, egy drogfüggőből lett lelkész, különböző vallású életutak találkozása, minden lehetséges annak aki hisz, bízd magad Istenre, ő gondolt visel rád!

Mitch az író számára egy különleges szakasz kezdődik. Amellett, hogy időről időre találkozik a rabbival, hogy beszélgessen a hitéről és az életéről, megismerkedik egy olyan lelkésszel és közösséggel, akikben valami teljesen újat vél felfedezni.

 

 

visel rád!

2017.11.22 12:20
Christian Mingle : Keresztény Társkereső
Christian Mingle : Keresztény Társkereső 
Gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti. Aztán eljön a pillanat, amikor egy keresztény társkeresőben regisztrál.. ..meglátja mennyire felszínes is az élete, és ráébred, mennyire szüksége is van a hitre, noha ingatag a lába alatt ez a talaj. Egy idő után tudja, személyes kapcsolatot akar Istennel. Rátalál Jézusra és a szerelemre egyaránt!
2017.06.09 13:08
Mi lenne ha...

Mi lenne ha ....c. keresztény film, melyből kiderül  mi történik ha rossz döntést hozunk és nem Isteni elhivásnak engedelmeskedünk, ha rosszul döntötted és megbántad, ne csüggedj Isten neked is tartogat egy második esélyt "Mert a legnagyobb gyengeséged az én legnagyobb erősségem" És én Veled leszek"Boonie Jenkisnek ajánlva aki nem mulasztotta el Isten hivását!

 

2017.05.09 10:06
Mennyei csodák

A Miracles from Heaven- Mennyei csodák c. film

 

2016 filmdráma Christy Beam megtörtént eseményeken alapuló regényének feldolgozásával született meg. Főhőse egy fiatal lány, aki egy rendkívül ritka emésztési betegséggel született, s egy tragikus balesetet követően csodálatos módon meggyógyult.

 

 

Beleszerettem egy keresztény lányba

 

Keresztény film mondanivalója, hogy Istennek Terve Van Veled! Képes megváltoztatni, átformálni az egész életed még ha nem is érted mi miért történik a végén rájössz, mi volt a cél amit

2017.04.27 13:29
Bob az utca macska

Bob az utca macska

 

 

 

Egy hajléktalan utca zenészről szól, akinek életét teljesen megváltoztatja "megmenti" egy különleges Bob nevű macska.

 

 

2017.04.27 13:26
Az új esély

Az Új Esély keresztény motiváló magyar film

 

2017.04.27 10:50
Feltétel nélküli szeretet

Feltétel nélküli Szeretet

 

Filmajánló Igaz történet alapján! Mi az élet értelme Szeretni,feltétel nélküli szeretetet adni! A szeretet a leghatalmasabb dolog az egész világon állandó, változatlan osszuk meg másokkal, hisz a szeretet nem fogy el soha.

2017.04.27 10:48
Fegyvertelen Katona

Fegyvertelen Katona

 

 

2016 Igaz történet alapján,Filmdráma, A hit hőse aki a háborúban fegyver nélkül harcolt és mentette meg bajtársai életét, nem adta fel a hitét mindvégig kitartott és nem vett kezébe fegyvert. 

2017.04.27 10:39
Végtelen Hit

Végtelen Hit

 

Motiváló filmelőzetes a Hit ereje, Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. 

 

2017.04.27 10:35
A Számolás Joga

A Számolás Joga

 

A film megtörtént eseményeken alapul. Lényege , hogy ne legyünk személyválogatóak, nem a bőrünk szine határozza meg a tehetségünket 3 színes bőrű nő . Az ötvenes évek végén az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak nők és feketék is.

Honlap készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.