Az Én Világom E-Book

Vers-Ige Gyűjtemény letölthető

Facebook

Megváltó Szeretet Letölthető

Ige Galéria

         

Látogató számláló

0
0
1
3
7
2
0
Blog
2021.05.11 11:16

Az Ige cselekvője - Idő töltés Jézussal

Aki belenéz a szabadság tökéletes törvényébe Jézusra Tekint!  Válj az ige boldog cselekvőjeve!Megcselekszi = időt tölteni az igevel Jézussal Jézus szerelmeben időzni furdozni élni és maradni ez az idő töltés cselekvés tesz téged boldog aktiv ige cselekvőve mert az ige cselekszik benned ő él benned vagyis az ige cselekvőjeve válsz! 
Szabadság tökéletes törvénye az ige maga Jézus szerelme a szerelem törvényenek megismerése! Rahagyas hagyni az igét cselekedni benne vele maradni idozni, ez a te cselekvésed! Az ige Jézus pedig megcselekszi amiert küldetett Szeret szabadít gyógyít felemel tanít téged és benned másokat! Aki hallja az igét és megcselekszi az terem sok gyümölcsöt az a gáz épült kősziklára az nem felejti el mit látott az ige tükrében Az Ige cselekszik benned megcselekszi amiert kikuldetett a cselekvésed az a nyugalom hagyod Jézust cselekedni benned! Te pedig meghalsz önmagadnak megfeszited kereszten tartod az éned mindennap!Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat. Mert ha valaki csak hallgatója az igének, de nem cselekszi, olyan, mint az az ember, aki a tükörben nézi meg az arcát. Megnézi ugyan magát, de elmegy, és nyomban el is felejti, hogy milyen volt.De aki a szabadság tökéletes törvényébe tekint bele, és megmarad mellette, úgyhogy nem feledékeny hallgatója, hanem tevékeny megvalósítója: azt boldoggá teszi cselekedete.
Jakab 1:25 HUNB„Aki meghallgatja szavaimat, és meg is teszi, amit mondok, az olyan, mint a bölcs, aki a házát sziklára alapozta. Esett az eső, jött az árvíz, fújt a szél, és nekitámadt a háznak. De az mégsem dőlt össze, mert sziklára alapozták. Aki pedig hallgatja a szavaimat, de nem teszi meg, amit mondok, az olyan, mint az ostoba, aki homokra építette a házát. Esett az eső, jött az árvíz, fújt a szél, és rátört a házra. Az pedig teljesen romba dőlt.”
Máté evangéliuma 7:24‭-‬27 EF
Honlap készítés