Az Én Világom E-Book

Vers-Ige Gyűjtemény letölthető

Facebook

Megváltó Szeretet Letölthető

Ige Galéria

         

Látogató számláló

0
0
1
3
7
2
0
Blog
2021.05.13 11:00

Keskeny út, szűk kapu

Keskeny az út szoros a kapu ajtó amely az életre visz Én vagyok a juhok ajtaja csak rajtam keresztül juthatsz be Isten országába az Atyához nincs mas út nincs más ajtó! Én vagyok a kapu. Aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, ki-be jár és legelőt talál. Nem ismerlek titeket tavozzatok tőlem ti gonosztevok! Kire mondja ezt Jézus?
A 10 szűz példázata a jó fa rossz fa példázata baranyborbe bújt farkasok, hamis próféták, képmutató farizeusok kik ők ?
Talán a magukat kereszténynek valló látszólag Jézushoz tartozó emberek, akik próbálnak megfelelni elfogadottá igazzá válni az Úr előtt jó cselekedeteik által, igyekeznek a törvényt betartani és úgy bejutni Isten országába, saját igazságukkal akarnak az Úr elé járulni ez a  széles út, szájukkal tisztelnek engem de szivük távol van tőlem, így senki nem tud bejutni Isten országába.
Megtévesztő hasonlóság az igazi okos szűz és áll keresztény balga szűz között csak az Úr tud különbséget tenni búza és konkoly között mi nem is próbálkozzunk vele ezért ne ítéljünk senkit bízzuk az Úrra!
Különbség a szív mélyén van benned a legbelső lényedben ott lakik az Úr! Az Úr maga a kincs, Szerelme az olaj amivel eláraszt a vele való intim kapcsolat során A törékeny cserépedényben a korsóban vagyis benned van az olaj nem csak a lámpásodban vagyis nem csak külsőleg mások előtt ideig óráig világitassz hanem örökké mert maga az Úr a világosság él benned neked a sötétség is olyan mint a világosság ti vagytok a világ világossága! A lámpás amely soha nem alszik ki mert az Úr lakozik benned! 
Tökeletessegre soha el nem juthatnak, embereknek ez lehetetlen hogy udvozuljon csak Istennek lehetséges az ő ereje Szelleme által az Ige által JÉzus által tudsz üdvözülni az ő tökéletességet ruházta ránk ezt csak el kell fogadni pld. gazdag ifjú.... Uram Uram nem a te nevedben tettük ezt azt..... Cselekedetekről szól.... gyümölcseikről ismeritek fel a fát.
Szajukkal tisztelnek de szívük távol van tőlem nem fogadták el a kegyelmet ingyen kegyelemből van üdvösségetek.....  nem ismerik az Urat nem váltak eggyé vele aki az Úrral egyesül egy Szellem Vele.... 
Törvény által Saját Cselekedetek által akartak betolteni a hiányt azt a hiányt amit az Úr már betoltott nem fogadták el a kegyelmet nem éltek Jézus teljességeben nem teljesedtek be Isten szerelmevel, ezért féltek ezért voltak a tudatában a tokeletlenseguknek nem értették meg hogy már Jézusban beteljesedtek tokeletesek nekik csak örömben teljes bizalommal szerelemmel kellett volna várniuk a vőlegény érkezéset ! Benne vagyunk beteljesedve 
Bizalommal tekintünk hát az Úr Napja az ítélet napja felé mert ahogy ő van úgy vagyunk mi is ebben a világban!„Teljes erővel igyekezzetek, hogy be tudjatok menni a keskeny ajtón aki Maga Jézus Akié a Fiú azé az Élet, Mert mondom nektek: sokan próbálnak bejutni a keskeny ajtón át, de nem sikerül nekik. Keskeny út Csak Te férsz el rajta mégpedig alázattal végigsétálva büszkeséged levetve senki és semmi más nem fér el rajta ami e-világi! Teljes Önátadás Meztelenül levetve mindent magadról Járulj az Úr elé! 
Lukács evangéliuma 13:24 EFO10
Míg odavoltak vásárolni, megérkezett a vőlegény, és akik készen voltak, bevonultak vele a menyegzőre. Ezzel az ajtó bezárult. Később megérkezett a többi szűz is. Beszóltak: Uram, Uram, nyiss ki nekünk! De ő így válaszolt: Bizony mondom nektek, nem ismerlek benneteket. Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.Nem mindenki fog bemenni a Menny Királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram!« Csak az megy be, aki megteszi, amit mennyei Atyám akar. Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram! Hát nem a te nevedben prófétáltunk? Nem a te nevedben űztük ki a gonosz szellemeket? Nem a te nevedben tettünk sok csodát?« Akkor világosan megmondom nekik: »Sohasem ismertelek titeket! Menjetek el tőlem, ti gonosztevők!
Máté evangéliuma 7:21‭-‬23 EFO
Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik juhok ruhájában mennek hozzátok, de belül ragadozó farkasok! Jó fa nem képes rossz gyümölcsöket teremni, sem hitvány fa nem teremhet nemes gyümölcsöket. Kivágnak, és tűzre vetnek minden fát, mely nem terem nemes gyümölcsöt. Tehát gyümölcseikről ismeritek fel azokat is. Ha pedig a ház ura egyszer felkel, és bezárja az ajtót, ti kinn maradtok. Akkor majd kopogtattok, és azt mondjátok: »Uram, nyiss ajtót nekünk!« De ő ezt feleli nektek: »Nem ismerlek titeket! Honnan jöttetek?« Lukács evangéliuma 13:25  
Honlap készítés