MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2017.05.22 11:39

Miért szenvedünk Ok nélkül?

Jób szenvedés történet tanulsága Az igazi kérdés Jób hite körül forog: vajon akkor is kitartóan bízik Istenben, amikor minden rosszra fordul?” (p. 599.).Hasonló a mi helyzetünk is, a szenvedéseink ugyanis formálnak minket, és közelebb visznek Istenhez. Ő pedig minden esetben, amikor hittel és bizalommal viseltetünk iránta a szenvedéseink közepette is, újabb és újabb győzelmet arat a Sátán fölött.
Legyél Hűséges a megpróbáltatások idején is, tartsd ki, mert bármi is történik Isten veled van soha sem hagy el, még ha ez nem is látszik, még ha nem tudod mi zajlik 

a háttérben, mert mindent nem tudhat az ember, mi csak teremtmények vagyunk ezt el kell fogadnunk, megválaszolatlan kérdéseink mindig is voltak és lesznek, mert Isten a Mindenható csak ő tud és lát mindent, csak az ő engedélyével történhet bármi jó vagy rossz az életünkben. Szenvedéseink teljes hátterét nem ismerhetjük, Isten munkálkodik, Isten jó, tehát minden szenvedés amelyet ugyan a sátán okoz és nem mindig a saját bűnünk következménye mint ez kiderült a történetből, de az Isten megengedi mert javadra szolgál, hogy erősödj hitben, hogy fejlődj lelkileg, hogy megtanulj valamit amire szükséged van az üdvösség elnyeréséhez, “Jóllehet ő a Fiú, szenvedéseiből megtanulta az engedelmességet” (Zsid 5:8)" Ime boldog ember az , akit az Isten megdorgál, azért a Mindenhatónak büntetését meg ne utáljad" Jób 5:17, ezért hűséges maradok mindvégig ragaszkodom hozzá, nem engedek a sátánnak, bármi is történik nem hagyom el a hitemet, Istenre bízom magam mindvégig. 
Légy hű mindhalálig és neked adom az élet koronáját" Jel. 2:10
Ajánlom figyelmetekbe Jób szenvedés történetét amelyből kiderül, hogy nem szabad feladni, ki kell tartani és meglesz a jutalmunk már itt a földön is de elsősorban ott fenn mert Isten igazságosan fog ítélni !

http://ajandekozziget.hu/cpg/544806/Biblia-Gyermekeknek-Hangoskonyv

Honlap készítés