MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
6
Blog
2018.01.24 09:58

A Jó Pásztor

A Jó Pásztor /Tanulságos Történet Mindenkinek/

Volt egyszer egy jó pásztor, aki igazán törődött a juhaival. Éjjel nappal vigyázott rájuk, zöld legelőkre vitte, hűs forrásokhoz vezette őket. Mikor megszomjaztak, hűs legelőkre vezette őket, mikor tűzött a nap keresztül vezette a juhait a sivatagon és a hófúváson. Olyan helyekre is elvitte őket ahová nem akartak menni. A Jó Pásztor azt monda Kövessetek engem a legjobb barátotok vagyok. Olyan helyre vezetlek titeket ahol az élet nem ér véget.
De az egyik juh nagyon szerette a világot és csak játszani akart, ezért elfordult a jó pásztortól és elcsatangolt…útnak indult, hogy megnézze mit talál és az ő kis báránykája követte őt. Felmásztak egy magas domb tetejére a szép látvány izgalomba hozta őket. A kis bárány hangot hallott a bozótból, melyből egy kígyó szemei villantak elő, mindketten nagyon megrémültek, mert nem volt ott a jó pásztor. A kisbárány megtántorodott és leesett a szikláról. A juh anya leszaladt a domb aljára. Csak sírt és sírt mert a gyermeke 

mozdulatlan volt. Ezután a kígyó odakúszott a halott báránykához, de a Jó Pásztor megjelent és szétzúzta a kígyó fejét. A karjaiba vette a halott báránykát, és elsietett, a bárány anyja követte őt. Egy hűs patakhoz vitte a bárány tetemét, és mint egy álomban átsétált a vízen. Mikor a partra lépett egy parancsot adott. Mire a kisbárány feléledt és örömtáncot járt az új földön. A kisbárány anyja lehajtotta a fejét és zokogott. Bánta hogy nem maradt a Jó pásztor közelében. Kérlek bocsáss meg mondta, nem kellett volna elcsatangolnom. A Jó pásztor igy szólt A tartozásod ki van fizetve. Mint ahogy a nap felkel és keresztül úszik az égen. Egyszer minden meghal aminek élete van. De csak a Jó Pásztor vezethet minket olyan helyre, ahol az élet nem ér véget és Szemtől Szembe leszünk Ő Vele.
Tanulság: Ne a világot kövessük, mert akkor eltévedünk és bajba kerülünk, és az Ördög a halálba vezet minket, sőt döntéseinkkel a gyermekeink jövőjét is megalapozzuk ezért jól gondoljuk meg kit követünk, és milyen irányba tartunk, egyedül Jézust kövessük, akkor soha nem tévedünk el mert ő az út az igazság az élet ő vezet el minket az Örök életre.
http://ajandekozziget.hu/

Honlap készítés