MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
7
Blog
2017.04.27 10:18

Meghalnál Krisztusért vagy elfutnál?

Meghalnál Krisztusért vagy elfutnál?

 

run-634702_640.jpgTedd fel a kérdést magadnak, miután elolvasod ezt a bejegyzést – Elfutnál?

Egyik vasárnap délelőtt a templomban Istentiszteletet tartottak. Az 500-600 (templomlátogató) létszámú gyülekezet meglepődve tekintett két váratlanul betoppanó vendégre…Mindketten felöltözve talpig feketébe és mindegyiknél egy automata géppisztoly.

Egyik így kiáltott: „Bárki, aki úgy gondolja, hogy megéri Krisztusért hogy kapjon egy golyót, maradjon ülve.” Az énekkar azonnal kirohant… Az előljárók közül is megfutamodtak… És a nagyobb része a jelenlévőknek is elment…Az 500-600 hívő emberből csak 20-an maradtak.

Az egyik fegyveres férfi ezután körülnézett… és a lelkészre tekintve ezt mondta: “Jól van tiszteletes, megszabadítottuk a képmutatóktól…Most már kezdheti a prédikálást. További szép napot!” A két idegen erre megfordult és elment…

Túl mély ez az üzenet hogy ne gondolkozz el rajta…

Nevetségesen könnyen dobják el Istent az emberek…

 

s ezután kérdőre vonjuk Istent hogy miért ilyen ez a világ…
Nevetséges, hogy mennyire hiszünk az újságoknak…De a Bibliában kételkedünk…
Nevetséges hogy mindenki szeretne a mennybe jutni…Anélkül hogy hinne, bízna, mondaná vagy cselekedné a Biblia tanítását.
Nevetséges, hogy valaki azt mondja “Hiszek Istenben“…De a bűn útján jár…(hazudik,káromkodik,nem foglalkozik Istennel talán csak vasárnap,horror, pornófilm nézés, stb. ).
Nevetséges hogy mennyi „hülyeséget” képes vagy továbbküldeni e-mail-en és mint egy tűz pusztít minden fele…De amikor egy vallásos e-mailt kapsz kétszer is átgondolod hogy tovább küldd-e…
Gondolkozz milyen arányban küldted el, mennyi szólt Istenről ?
Nevetséges hogy mennyi erőszak, erkölcstelenség, átverés, vicc, pletyka hangzik el naponta…De az iskolában, munkahelyen egy szóval sem, említjük meg Jézus munkáját. Talán szégyelljük ?………

Nevetséges nem ?

Szinte nevetséges, hogy egyesek menyire fellelkesednek a prédikáción…És a hétköznapokban még azt sem tudják, hogy ő Istenfélő. Ugyanúgy beszél, cselekszik mint bárki más.

Még mindig nevetséges?

Nevetséges, hogy mikor ezt az üzenetet továbbítani szeretnéd…Nem jelölgeted ki a címeid közül az ismerőseid, hanem jól átgondolva válogatod … Hiszen mit hisznek majd rólad, ha ilyeneket küldesz.

Nevetséges, hogy mennyire érdekel, hogy mit gondolnak mások rólam……de hogy mit gondol Isten …az már nem fontos.

Nevetséges,, vagy inkább borzasztó ? Nos kivel osztod meg ezt az üzenetet? Senkivel ? Jól gondold át, még azt fogják mondani hogy szereted Istent!

Téged választottalak!! – mondja az Úr!

Isten áldjon és erősítsen meg. Hadd világítsa meg Isten arcodat, és legyen irgalmas és kedves veled; Jutalmazzon meg Isten téged bátorságodért mert merted vállalni Őt.

Honlap készítés