MY WORLD E-BOOK

Az Én Világom

Vers & Ige Gyüjtemény E-book

Letölthető: Kattints a Képre!

Facebook

Ige Galéria

        Ige Galéria 

       Katt a Képre

 

Látogató számláló

0
0
1
3
2
5
6
Blog
2017.04.27 10:53

Kősziklára épített ház

 

koszikla.jpg

 

 

Annak lesz jövője azt mondja a Szentírás, aki az életét Krisztusra a Kősziklára alapozza, akinek az alapja Jézus Krisztus, és így hoz döntéseket. Előre megmondta Jézus, hogy az övéit megpróbálja. hogy az ötvös is addig égeti az ezüstöt és az aranyat, amíg az a legtisztábban meg nem csillan.

Ne féljünk attól, hogy Jézus leéget rólunk sok mindent az 

Ő igéje által. A Jeremeiás 23-ban azt olvassuk: "Nem olyan-e az én igém, mint a tűz?" Azt mondja az Úr. Mint a sziklazúzó pöröly. Égethet-e minket Isten igéje? Leégethet-e rólunk mindent, ami nem oda való, ami salak, aminek távoznia kell, ami nem fér arra az alapra rá, ami az Isten szerint való? Mélyre kell ásni az igében.Egy épületnek az alapjait nem lehet látni, azt betemetik. Amikor a viharok jönnek, amikor döntést kell hozni, akkor derül ki: jó az alap vagy nem jó? Megáll az épület, vagy pedig elpusztul? 
 A Jakab 3,26-ban azt olvassuk, hogy a hit halott cselekedetek nélkül. Ha megértem Isten szavát, és nem kezdem el tenni, halott az igehirdetés-hallgatásom is. Olyan ez, ha valaki így tesz, a házépítés képnél maradva, mint mikor kiderül, hogy építik a házat, de csak homok és mész van a malterban, cement nincs. Nincs kötőanyag, tehát a próbák idején össze fog omlani.

Honlap készítés